domingo, 2 de diciembre de 2007

Etapes de Roma

1:Monarquia de Roma, període de la història de Roma, transcorregut des d'aproximadament el 753 fins al 510 aC, per a l'estudi del qual confluïxen nombroses llegendes i històries simbòliques, i sobre el qual els historiadors van crear relats incomplets respecte del seu origen i evolució.
Amb freqüència, s'ha contrastat la decadència que va suposar l'època monàrquica amb l'idealisme encunyat sobre el període que va continuar a esta, la República de Roma.
Durant aquesta epoca Roma no va tindre gairebe importancia.

2:República de Roma, període de la història de Roma caracteritzat pel règim republicà com a forma de govern, que s'estén des del 510 aC, quan es va posar fi a la monarquia amb l'expulsió de l'últim rei, Lluç de riu Tarquini el Superb, fins al 27 a.C., data en què va tindre el seu inici l'Imperi. Durant aquesta epoca roma va aconseguir l'hegemonia sobre el Mediterrani Occidental i el Egeu.


3:Imperi de Roma, període de la història de Roma caracteritzat per un règim polític dominat per un emperador, que comprén des del moment en què Octavio va rebre el títol d'august (27 aC) fins a la dissolució de l'Imperi romà d'Occident (476 d.C.).
Durant aquesta etapa Roma aconsegui l'hegemonia global pero amb un territori mes estens la corrupcio i els conflictes civils es van multiplicar.
Maxima estencio de l'Imperi Roma

1 comentario:

Adolf dijo...

Confesse que ja t'havia posat un "0" però amb tu m'estic acostumant a esperar fins a l'últim moment. L'informe està bé, però falten aspectes per comentar del guió que vaig donar. La meua intenció amb els informes és que feu síntesis de documents diversos, també dels que jo vos oferisc. De moment, 5